Cerere oferta


  Parteneri

  Klass_sigla

  Klass messzeuge

  Klass-Messzeuge e marca inregistrata a firmei AKKORD Group si ofera un program complet de aparate & instrumente de masura import din Germania, dar cu provenienta Asia, pentru clienti cu buget redus. KLASS este o alternativa economica de aparate ce se adreseaza celor din domenii precum contructii metalice, ateliere de mentenanta, service-uri, s.a.m.d.
  Dupa 10 ani de experienta in comercializarea aparatelor de masura Klass, avem convingerea ca prin raportul pret / calitate al acestora, oferim o alternativa viabila in controlul dimensional.  Untitled

  MITUTOYO

  MITUTOYO este o companie de origine japoneza cu peste 80 de ani de experienta in productia de aparatura de masura si control fiind cel mai important furnizor mondial de acest gen. Compania este preocupata de dezvoltarea tehnologiilor de varf care sa raspunda nevoilor in schimbare ale industriei.
  Dintre produsele companiei amintim cateva dintre ele:
  – masini de masurat in coordonate
  – sisteme de masura Vision
  – masurarea formei
  – instrumente mici si de gestionare a datelor (sublere, micrometre, ceasuri comparatoare s.a.)


  schut

  Schut Geometrical Metrology

  Companie internationala fondata in anul 1949, Schut Geometrical Metrology se ocupa cu producerea si dezvoltarea
  masinilor de masurat 3D sub brand DeMeet 3D CNC (video, touch probe si model multi sensor ),
  sistem de prindere al piesei DF si interfete pentru instrumente de masura.
  Pe langa acestea se ocupa cu distributia pentru aparate de masura pentru firme de renume cum ar fi Tesa, Mitutoyo, Fisso, Peak, precum si sub brand propriu (Filetta)

  jung

  JUNG Hebe- und Transporttechnik GmbH

  De peste 40 de ani constructori de masini, transportatori si companii industriale au incredere in JUNG Germania
  ‘Made by Jung’ reprezinta calitatea care este distribuita in lumea intreaga: America, Africa, Asia, Europa Centrala si de Est din 1993.
  Sub sloganul „Puterea noastra: mai multe idei” JUNG Hebetechnik este furnizor de echipamente complete (role & cricuri) pentru relocari de utilaje pana la 200t.

  sigla

  KERN & SOHN GmbH

  Mechanikus Gottlieb KERN si-a infiintat compania in anul 1844, producand cele mai precise balante. Cu o experienta in domeniu de mai bine de 170 de ani, firma Kern produce cantare industriale, cantare de laborator, balante analitice, greutati etalon s.a.

  sigla

  Sauter (KERN Group)

  Sauter GmbH este o ramura a firmei mama KERN & SOHN GmbH.
  Aceasta are in portofoliu aparate de masura pentru urmatoarele domenii: masurarea fortelor (compresie & tractiune), grosime strat acoperire (vopsea), grosime pereti piese (locuri greu accesibile cu alte instrumente de masura), masurarea duritatii (Shore, Leeb), luxmetre portabile, sonometre portabile.

  Cromwell

  Cromwell este cea mai mare companie independenta din Europa pentru unelte dedicate sectorul industrial.
  Cromwell ofera o gama larga de produse incluzand scule de mana, scule aschietoare, scule electrice si pneumatice, produse abrazive,
  echipamente pt. garaje si ateliere de lucru, unelte de mana s.a.

  Guehring Inc

  Cu mai bine de un secol experienta pe piata producatorilor de scule aschietoare, Guhring Inc. este unul dintre liderii pe acest segment.
  Dintre produse amintim: Burghie din oteluri speciale & carbura metalica, freze carbura, tarozi, port-scule speciale.

  Hans Werner GmbH & Co. KG

  Compania Hans Werner GmbH & Co. KG a luat fiinta in anul 1936 in sudul Germaniei. In 2010, si-a deschis un centru logistic care sa poata raspunde cererilor clientilor intr-un timp cat mai scurt.
  Uneltele HaWe se adreseaza industriei de constructii, a prelucrarii lemnului si multe altele, oferind o gama de mai bine de 10.000 de produse de calitate.

  Kaefer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG

  Firma Kaefer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG a fost fondata in anul 1932 ca producatoare de ceasuri comparatoare mecanice pentru ateliere.
  In prezent, Kaefer este cel mai mare producator independent de ceasuri comparatoare si grosimetre din Europa cu sediul in Villingen-Schwenningen, Germania.

  Kroeplin-logo

  Kroeplin GmbH

  Compania Kroeplin se ocupa cu producerea aparatelor de masura sofisticate inca de la infiintarea acesteia, acum mai bine de 125 de ani.
  Kroeplin se remarca prin grosimetrele destinate masurarii grosimii peretilor, canalelor de interior, grosimea peretilor tuburilor, a foliilor s.a.m.d

  Nitto Kohki Co.Ltd Japan

  Nitto Kohki este un producator japonez renumit pentru componente de inalta precizie, scule si masini electrice, pneumatice & hidraulice.
  Dintre masinile pneumatice produse amintim: placile vibratoare speciale pentru slefuit obiecte artizanale & instrumente muzicale din lemn , dalti pneumatice, polizoare unghiulare, biax s.a.

  PFERD Abrasives

  Compania Germana PFERD are o traditie de peste 200 de ani, timp in care si-a dezvoltat productia si orientat-o catre produse de calitate superioara.
  Dintre produse amintim: pile de mana, diamantate, freze biax, pietre biax, scule abrazive, diamantate, discuri de debitare, scule actionare s.a.

  SCHWENK Längenmesstechnik GmbH & Co. KG

  Fondata in anul 1921, SCHWENK Längenmesstechnik GmbH & Co. KG, este o companie canalizata pe 2 ramuri, una ce produce instrumente de masura de precizie si o ramura care se ocupa cu productia diferitelor tipuri de arcuri.
  Din gama instrumentelor de masura fac parte: aparate de masurat alezaje (truse) pentru aplicatii speciale, dornuri de masura, circometre, bile de precizie (Carbura, rubin, ceramice) s.a.

  testo-logo

  Testo AG

  Testo AG, cu sediul în Lenzkirch în Padurea Neagra, Germania, este un lider mondial în domeniul tehnologiei de masurare portabile si stationare.
  La nivel mondial, 2.450 de angajati sunt implicati în cercetare, productie, comercializare si marketing pentru companie. Acestia contribuie la identificarea solutiilor de masurare inovatoare în domenii precum
  aer conditionat si ventilatia, calitatea alimentelor, tehnologia constructiilor si controlul emisiilor.

  jbo

  Johs. Boss GmbH & Co. KG

  Johs. Boss GmbH & Co. KG este una dintre companiile de renume mondial in fabricarea de scule aschietoare si calibre pentru producerea si  verificarea filetelor. Accentul se pune pe calitate fara compromisuri si astfel de aproape 100 de ani JBO s-a dezvoltat cu succes bazandu-se si pe investitiile facute in utilajele speciale folosite in productie.

  MasiniDeDebitat.ro

  MasiniDeDebitat.ro este marca inregistrata a firmei AKKORD Group si ofera un program de masini de debitat cu banda continua/fierastraie cu banda continua pentru debitat metale